Dell

Dell Inc. is een Amerikaanse computerfabrikant, gevestigd te Round Rock, Texas. Naast het produceren van personal computers (waarin zij een van de grootste ter wereld zijn en marktleider in de Verenigde Staten), produceert Dell ook servers, workstations, hardware voor netwerken, pda's, software, televisietoestellen, monitoren, printers.

Voor Dell Nederland heeft No Non Sales het interim management voor de internal accountmanagers van de afdeling Acquisition verzorgd. Naast de dagelijkse leiding zijn de medewerkers getraind en gecoacht in het effectief voeren van commerciële telefoongesprekken. Vooraf is met het management een omzettarget bepaald.

''CNo Non Sales heeft ons met succes bijgestaan door tijdelijke invulling te geven aan het salesmanagement van onze internal accountmanagers.

Naast het behalen van de ozetdoelstellingen, vielen zaken als het optimaliseren van de teamgeest en het coachen van de individuele medewerkers ook onder zijn verantwoordelijkheid. Deze zijn op een bijzonder professionele wijze uitgevoerd. Ook heeft het een positieve bijdrage geleverd aan een verdere groei van onze Acquisitie-afdeling. Mijn slotconclusie is dat No Non Sales mijn interne salesforce zeer zeker commercieel slagvaardiger heeft gemaakt."

Eitze Huisman, voormalig Sales Director Acquisition Division