Sales Trainingen en Sales Workshops

Mijn sales trainingen en sales workshops brengen organisaties snel, effectief en duurzaam naar het volgende niveau. De trainingen en workshops zijn erop gericht de persoonlijke krachten van (sales) professionals verder te ontwikkelen en hun zwaktes te conditioneren. Ze zijn ook ontwikkeld voor professionals die van verkopen hun beroep hebben gemaakt. Voor professionals die wel graag willen verkopen, maar niet pur sang verkoper zijn, heeft No Non Sales ook specifieke trainingen en workshops ontwikkeld.

Mijn trainingen en workshops kenmerken zich door een praktijk- en resultaatgerichte aanpak, no nonsense. Met een nauwkeurige balans tussen de organisatiedoelstellingen en het individu. Of het nu gaat om prospect acquisitietrainingen (‘’hunten’’) of om het maximale rendement uit bestaande klanten halen (‘’farmen’’). Bovendien moet de leerstof de volgende dag direct eenvoudig en succesvol in de praktijk toe te passen zijn.

Mijn sales trainingen en sales workshops zijn veelal korte en krachtige interventies, geheel in lijn met het natuurlijke denken van (sales) professionals.