Dommerholt Advocaten

Dommerholt Advocaten is een full-service advocatenkantoor dat zich in Noordoost-Nederland richt op ondernemers, ondernemingen en zorg- en welzijnsinstellingen.

Voor Dommerholt Advocaten heeft No Non Sales haar methodiek geïmplementeerd waarbij haar advocaten (of dienstverleners in het algemeen) eenvoudiger leads kunnen omzetten in nieuwe klanten en ook zelf significant meer actief potentiële klanten zijn gaan benaderen en werven. De inzet betrof het uitwerken van de propositie van de organisatie, doelgroep bepaling, trainen en coachen en borging van het proces.

''De aanpak van No Non Sales stimuleert professionals in hun klantgerichtheid. Onder de enthousiaste, gedreven en vasthoudende begeleiding van de trainer zijn een aantal van onze advocaten begeleid in het vergroten van hun klantbewustzijn. Zijn pragmatische aanpak en direct bruikbare tips hebben ervoor gezorgd dat deze advocaten pro-actiever zijn geworden in hun klantbenadering en zich met meer zelfvertrouwen en meer impact weten te presenteren bij potentiële klanten. Dit heeft geleid tot verrassende resultaten. Op basis van dit succesvolle traject hebben we recent besloten deze aanpak verder binnen de organisatie te implementeren als standaard werkwijze."

Eduard de Bruijn, voormalig directeur