Rovidam

Rovidam is specialist in dienstverlening voor de tandheelkundige zorg. Rovidam ondersteunt praktijken bij het vinden van goed gekwalificeerde medewerkers en biedt daarnaast een breed scala aan aanvullende diensten.

Rovidam is door No Non Sales begeleid en ondersteund bij het samenstellen van een propositie door middel van de KVB-methodiek. Het management is geadviseerd ten behoeve van het verder professionaliseren van het commerciële beleid. De consultants zijn getraind en gecoacht, waarbij het verbeteren van vaardigheden op het gebied van verkoop en advies centraal stonden.

''Rovidam Mondzorgbanen had behoefte aan een beter getraind en slagvaardiger consulententeam. Hierbij heeft No Non Sales met veel enthousiasme onze consulenten onder handen genomen. Veel praktische en goed bruikbare adviezen, zowel naar het salesteam als ook naar het management, hebben onze organisatie verder gebracht en nieuwe inzichten gegeven. Ook op het gebied van business development in relatie met de mogelijkheden van het salesteam heeft No Non Sales waardevolle adviezen gegeven.
Dit heeft bij Rovidam Mondzorgbanen geleid tot een vervolgopdracht van No Non Sales om ons te begeleiden bij de ontwikkeling van onze nieuwe diensten. Onze kwalificatie over No Non Sales: Zeer betrokken en een geweldige vakmensen!''

Alfred van Nieuwenhuijze, Operational Manager